Luiers voor het Pamperpunt

 

Doneer een pak luiers en help één baby gedurende een week.

Doneer

Luiers voor het

Jouw donatie is belangrijk voor het pamperpunt. Heist-op-den-Berg heeft heel wat gezinnen met jonge kinderen met nood aan jouw hulp. Zij staan vaak voor de keuze tussen een avondmaal op tafel of de aankoop van luiers voor hun baby. Zorg er mee voor dat gezinnen die keuze niet moeten maken en geef hen meer vrijheid.
Al met 10 euro geef je één baby gedurende een week luiers. Aarzel dus niet!

Luiers voor het Pamperpunt:
Hoe gaan we te werk?

Het pamperpunt zamelt overschotten luiers en donaties in. De donaties worden gebruikt om luiers aan te kopen. Die luiers worden vervolgens bedeeld aan gezinnen die vanuit het team Sociale Dienstverlening van Heist-op-den-Berg, Huis van het Kind, Kind en Gezin of andere welzijn -en gezondheidsorganisaties worden doorgestuurd naar de sociale kruidenier. Bij de sociale kruidenier kunnen gezinnen hun pakket luiers komen afhalen.

Jij maakt het verschil !

Je kan niet inbeelden hoeveel je donatie voor ons betekent. Sterker nog, hoeveel je donatie voor gezinnen in nood betekent. We helpen Heistse gezinnen in kansarmoede. Jij maakt het verschil voor de toekomst van elke geholpen baby met jouw donatie.

pampers bij Pamperpunt

Alle donaties maken een aanzienlijk verschil!

Alle donaties groot of klein maken een aanzienlijk verschil!
Heb je nog vragen over onze werking van het Pamperpunt en de donaties? Neem dan gerust contact op.

Bel ons

015 46 18 20

Wie is wie?

Het Pamperpunt is ontstaan door een samenwerking tussen Huis van het Kind en de sociale kruidenier, twee diensten van Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg.

Een speciale dank aan onze donateurs met meer dan 1000 euro

logo LHS GLobal